Tandoplysning

PTO lancerer i løbet af november en ny tandportal, www.tandoplysning.dk, der er rettet mod den praktiserende tandlæges patienter.

Portalen har sidenavnet Praktiserende Tandægers Forbrugeroplysning. Sidens navn, tandoplysning, er bl.a. valgt, fordi undersøgelser viser, at netop det ord søges der ofte på.

På siden vil det bl.a. være muligt for patienterne at finde en tandlæge, hvis de flytter og har brug for en ny. Der vil også være oplysninger om, hvorfor det nogle gange gør lidt ondt at blive behandlet, information om behandlingstyper, gode råd om tænder/tandpleje og hvad det koster at gå til tandlæge.

Søg-tandlæge-funktionen fungerer ved, at patienten lægger musen på et Danmarkskort i det område, man søger, hvorefter klinikker i området dukker op med navn, adresse, telefon m.m.

Der vil også være et presserum, hvor omtale, debat, ros og kritik af tandlæger vil blive henlagt. Det er ofte umuligt for bl.a. PTO at tage til genmæle i pressen.

Men det bliver nu muligt på denne portal hvor PTO’s vil formulere standens holdninger til omtale af tandlæger og tandpleje og om nødvendigt tage til genmæle overfor unuanceret kritik.

En mulighed aviser, radio og TV sjældent giver mulighed for, selvom en forudgående kritik er blevet slået stort op. Og sker det, bliver det aldrig i samme opsætning som kritikken.

Kontakt

Nørrebrogade 148
2200 København N
Telefon: 35 83 00 33
Fax: 35 83 28 33

Vi modtager også mastercard!

Patient information

Klik her for gode råd om daglig tandpleje, aktuelle artikler og links: Patient information

Tandlæge information

Er du tandlæge? Læs hvordan vi kan hjælpe dig - Klik her

Andre artikler

Tandlæge i København

Indilife.dk

Indiworks logo