Tandblegning i hjemmet

Vi anbefaler hjemmeblegning

Tandlægerne ved Runddelen fremstiller blegeskinner og udfører tandblegning. Ved et eftersyn får du en vurdering og infomation omkring blegning. Receptionen udleverer eller sender gerne eget, informativt brochuremateriale.

De bedste resultater opnås ved blegning af gullige/brune tænder (kaffe, the, tobak m.v. gennem tiden). Blegning kan også være at reducere blålige misfarvninger af tænderne.

Sølv, guld og porcelænsfyldninger/kroner påvirkes ikke af blegemidler, hvorimod plastfyldninger kan ændre farve. Man anbefaler derfor ofte at vente med udskiftning af plastfyldninger, eventuelle porcelænsfacader eller kroner til efter blegningen, hvor tændernes endelige farve kendes.

Du kan normalt forvente at blegningsresultatet holder i 1-3 år. Det afhænger bl.a. af, hvor meget kaffe, the og tobak du indtager, samt mængden af andre farvestoffer i din kost. Herefter kan du eventuelt blege tænderne igen, og hvis ikke der er ændret ved tændernes form, kan du bruge den samme blegeskinne igen, hvilket reducerer udgiften meget.

Du kan normalt forvente at tænderne bliver 1.7-2.0 grader lysere (målt på Vita farveskala).

Hvordan kan behandlingen foregå?
Ved et af de første besøg tager man et aftryk af dine tænder. Efter ca. en uge har man lavet den halvgennemsigtige blegeskinne, der passer helt præcist til dine tænder. Der er gjort plads til blegegelen på den synlige del af de tænder, som man på forhånd har aftalt skal bleges.

Derefter skal der foretages en grundig afpudsning af de tænder, der skal bleges.

Resten af behandlingen foregår hjemme hos dig selv efter vores anvisninger.

Bivirkninger
Der kan forekomme irritation af mund-, svælg- og maveslimhinder. Derfor tilrådes ekstra opmærksomhed, hvis du f.eks. har tandkødsbetændelse. Den bedste forebyggelse mod irritation er kun at placere ganske lidt blegegel i skinnen, idet evt. overskud vil blive presset ud i mundhulen.

Håndkøbsmidler
Tandplejemidler købt i håndkøb kan ikke anbefales, bl.a. fordi effekten af håndkøbsmidlerne er ringe, da koncentrationen af det aktive blegemiddel (ofte brintoverilte) er lav.

Ligeledes vil blegeskinner, der ikke er personligt tilpasset, være for upræcise, så blegemidlet siver ud og øger bivirkningerne.

Andet
Undgå så vidt muligt farvestoffer i blegeperioden. Efter 2-3 dages blegning kan tænderne blive misfarvede, da de er mere “åbne” og modtagelige.

Kvalitetsniveau og priser
Klinikassistenterne, som tager dit personlige aftryk og udleverer blegeskinnen, er fagligt ajour og har specialiseret sig på området.

Klinikken giver dig et overslag på den samlede behandling og forsyning af blege-gel.

Vi søger ekstra plads

Måske kan du hjælpe os?

VI SØGER: LOKALE TIL AFHOLDELSE AF MØDER, MEDITATION OG SELVHJÆLPSSESSIONER EN-TIL-EN I DEN INDIANSKE TRADITION

Vi søger et lokale centralt i København – meget gerne Kbh. N. Det kan være et baghus, en gammel garage eller lignende (ikke et værelse i en lejlighed, med mindre de er adskilt). Og det skal helst ikke være for ‘fancy’. Minimum 15-20 m2. Gratis eller meget billigt, da det er baseret på ikke-profit aktiviteter. Det kan være, at du, eller en du kender, har et egnet lokale stående og synes det kunne være sjovt at hjælpe nogle mennesker og skabe noget liv og god energi i det.

Kontakt venligst Peter Tillge på rie@tillge.dk / 50 70 02 22 (SMS)

Kontakt

Nørrebrogade 148
2200 København N
Telefon: 35 83 00 33
Fax: 35 83 28 33

Vi modtager også mastercard!

Patient information

Klik her for gode råd om daglig tandpleje, aktuelle artikler og links: Patient information

Tandlæge information

Er du tandlæge? Læs hvordan vi kan hjælpe dig - Klik her

Andre artikler

Tandlæge i København

Indilife.dk

Indiworks logo