Sten Utke

Tandlægerne ved Runddelen har tilknyttet Sten Utke som medarbejder på timebasis.

Hvad laver “sådan een” på en tandklinik?
Sten Utke layouter og udskriver alt vores informationsmateriale, ajourfører vores hjemmeside og holder styr på alle vores dokumenter, interne maualer og datafiler.

Sten Utke har ligeledes tilrettelagt udgivelsen af vores to største publikationer – “Kvalitetshåndbogen For Tandklinikker” og “Ny Hverdag På Klinikkerne”.

Hvem er Sten Utke?
Han er født 1938, har gået på Bernadotteskolen og Nødebo Kostskole. Uddannet i reklameproduktion hos WA og reklame- og illustrationsfotograf. Han har som systemkonsulent (fra 1990) rådgivet mange mindre virksomheder – og især tandklinikker – i informations- og administrationstekniker, databehandling og internetbrug med prisbillige Microsoft-værktøjer.

Hvornår er Sten Utke på klinikken?
Vi ser ham næsten aldrig! Han kommer her kun, når klinikken er mennesketom. Den daglige kommunikation med ham foregår via telefon, hans postkasse på klinikken eller med e-mail.

Se Sten Utkes meget personlige HJEMMESIDE, hvor man også under hans FLASHBACKS bl.a. kan opleve morsomme glimt fra 60’ernes rock and roll!

Sten Utke kan kontaktes på tlf. 30254894.

Eksempel fra Sten Utkes hjemmesideproduktion:

www.dolcemente.dk
www.humlebaekkirke.dk

Vi søger ekstra plads

Måske kan du hjælpe os?

VI SØGER: LOKALE TIL AFHOLDELSE AF MØDER, MEDITATION OG SELVHJÆLPSSESSIONER EN-TIL-EN I DEN INDIANSKE TRADITION

Vi søger et lokale centralt i København – meget gerne Kbh. N. Det kan være et baghus, en gammel garage eller lignende (ikke et værelse i en lejlighed, med mindre de er adskilt). Og det skal helst ikke være for ‘fancy’. Minimum 15-20 m2. Gratis eller meget billigt, da det er baseret på ikke-profit aktiviteter. Det kan være, at du, eller en du kender, har et egnet lokale stående og synes det kunne være sjovt at hjælpe nogle mennesker og skabe noget liv og god energi i det.

Kontakt venligst Peter Tillge på rie@tillge.dk / 50 70 02 22 (SMS)

Kontakt

Nørrebrogade 148
2200 København N
Telefon: 35 83 00 33
Fax: 35 83 28 33

Vi modtager også mastercard!

Patient information

Klik her for gode råd om daglig tandpleje, aktuelle artikler og links: Patient information

Tandlæge information

Er du tandlæge? Læs hvordan vi kan hjælpe dig - Klik her

Andre artikler

Tandlæge i København

Indilife.dk

Indiworks logo