Ny hverdag på klinikkerne

NY HVERDAG PÅ KLINIKKERNE – Hefte 1 og 2 – ca. 320 sider + CD-rom 

– Et resultat af dygtige klinik-medarbejderes indsats

Løbende har de nedskrevet nye tiltag, ideer og vedtagne procedurer gennem 8 år. Resultatet er nået gennem tandlæge Peter Tillge’s mangeårige inspiration fra medarbejderne hos Tandlægerne ved Runddelen, 5 års kursusvirksomhed med Jørgen Hougaard (Market Manager) og klinikkens edb-ansvarlige skriverkarl Sten Utke.

NY HVERDAG PÅ KLINIKKERNE leveres i 2 stk. A-4 hefter med CD-rom. 

Om “Ny hverdag på klinikkerne”
Ideen til dette arbejde går tilbage til 1990, hvor en medarbejder på tandklinikken spurgte: ”Hvordan kan jeg vide, om der er blevet sendt et overslag til Jørgen Olesen?” Dette var startskuddet til, at hver enkelt medarbejder beskrev, hvad de faktisk udførte, når en bestemt procedure blev iværksat. Bagefter kiggede vi på, om metoden var hensigtsmæssig i forhold til det vi gerne ville have udført (målet) …og vores grundskabelon blev til!

Da vi lever i en foranderlig verden vil mange procedurer på klinikken hurtigt forældes, hvilket dog ikke rokker ved princippet om, at hvis først arbejdssekvensen er beskrevet, bliver det senere meget nemmere at ændre og opdatere den. Og er virksomheden presset, kan funtioner på nøgleområder korrigeres her og nu, mens mere perifere aktiviteter kan sættes på stand by.

Klinikkens værdi- og servicegrundlag skinner med varierende tydelighed igennem, hvilket ligeledes letter vores interne udvekslinger af ideer til nye tiltag.

Vi takker APM for formuleringen ”rettidig omhu”, hvilket afspejles i følgende: ”Hvorfor vente på at en patient udebliver / kommer forsent / ikke betaler, når vi nu ved, at…!”

Ligeledes tak til McDonald-kæden, hvor min yngste datter engang har arbejdet og inspireret med ”10 sekunder: Vend McFeast, 8 sekunder: Pak” o.s.v. , hvilket har mange paraleller til den mere motoriske, tidsmæssige del af vores tandlægearbejde.

Vi har lagt vægt på, at intet (eller meget lidt) er skjult for den enkelte medarbejder (høj gennemsigtighed), hvilket forudsætter, at klinikejeren / lederen må overveje med sig selv, om man er gearet til det.

Efter min erfaring – why not?

Tandlæge Peter Tillge 

Over 36 stk. A-5 informationsfoldere med tekst og billeder. Desuden får man alle Publisher 2000/2003-filer og grafik med + en færdigbygget Publisher-fil til HTML-visning af interne manualer på egen computer eller lokalt netværk.
(Klik for større billede)

Indholdet er strukturet i omkring 320 dokumentsider…

● Eksterne breve, skilte, spørgeskemaer m.v.
● Informationsfoldere med fotos.
● Garantibeviser m.v.
● Interne administrative og kliniske procedurer – med hovedvægt på uddelegeringsmuligheder, forudsigelighed, standardisering af rutiner og intern kommunikation. Særafsnit om aftalestyring.
● Gratis ekstra: HTML-udgave=individuel tilpasning og skærmvisning af alle interne procedurer på egen klinik via færdigopbygget Publisher-fil.
● Diverse overheads fra Market Manager-kurser.

Se oversigt over: Interne Dokumenter

Se oversigt over: Eksterne Dokumenter og foldere

”Ny hverdag på klinikkerne” koster kr. 3000.- inkl. CD-rom.

Fuld udnyttelse af det omfattende materiale opnås ved brug af Microsoft Word 2003, Publisher 2003 (Office) og Internet Explorer 5 eller senere udgaver af disse programmer.  Ovennævnte priser er inklusive moms og forsendelse.
 

Kontakt

Nørrebrogade 148
2200 København N
Telefon: 35 83 00 33
CVR: 13163987

SitemapVi modtager også mastercard og MobilePay!

Patient information

Klik her for gode råd om daglig tandpleje, aktuelle artikler og links: Patient information

Tandlæge information

Er du tandlæge? Læs hvordan vi kan hjælpe dig - Klik her

Andre artikler

Tandlæge i København

Indilife.dk