Om klinikken

Velkommen Hos Tandlægerne ved Runddelen, Din tandlæge i København

Vi er 10-15 medarbejdere på tandklinikken, som er henholdsvis tandlæger, tandplejere, klinikassistenter, kliniksekretærer og elever.

At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om samspil, tillid og samarbejde. Sådan er det også med tandpleje. For at skabe det bedst mulige grundlag for dette, giver vi her en præsentation af hvem vi er og hvad vi kan tilbyde dig som kunde.

Vi udfører næsten alt inden for tandpleje, og tilstræber, at næsten alle behandlinger udføres på vores klinik på Nørrebrogade 148, København N.

Ved særlig komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med laboratorieteknikere, reguleringstandlæge m. fl.

Vores mål er at bevare de naturlige tænder længst muligt. Derfor er vores behandlingstilbud altid primært forebyggende. Vi tilbyder alle vores kunder en plan over “risikotænder” med behandlingsmuligheder og økonomiske konsekvenser.

Vi tilstræber åbenhed, god kontakt og kommunikation med alle vores kunder.

Alle på klinikken gennemgår løbende efteruddannelse – vi forsøger at være ajour på hver vores felt.

Vi er medlem af Dansk Tandlægeforening og Dansk Tandplejerforening.

Tandlæge klinik

Hvor ofte skal vi ses på klinikken?

Vi aftaler med dig som kunde hvilket eftersynsinterval der er passende, afhængigt af behandlings behovet. Ligeledes vil vi fastlægge dit interval for rutinerøntgenbilleder, normalt hvert andet år.

Vi tilstræber at en af vores tandlæger ser dig mindst hver andet år, afhængigt af behandlingsniveauet. Tandplejeren har ansvaret for tandkødets tilstand og foretager rutinemæssige rensninger, registreringer og instruktioner.

Du vil opleve at klinikassistenterne selvstændigt varetager dele af store behandlinger, samt selvstændigt laver fyldninger, tager aftryk og meget mere.

Da udviklingen inden for vores fagområder går hurtigt, har vi valgt internt at specialisere os, og “henviser” således til hinanden, dvs. til den person, der har det største fagkendskab på området.

Ved særlig komplicerede operationer og nogle implantatoperationer har vi et tæt samarbejde med specialtandlæger. Ligeledes kommer specialtandlæge Poul Lester på klinikken hver 2.-3. uge.

Ved behov for tandregulering henviser vi til bl.a. Michael Holmqvist.

Vi søger ekstra plads

Måske kan du hjælpe os?

VI SØGER: LOKALE TIL AFHOLDELSE AF MØDER, MEDITATION OG SELVHJÆLPSSESSIONER EN-TIL-EN I DEN INDIANSKE TRADITION

Vi søger et lokale centralt i København – meget gerne Kbh. N. Det kan være et baghus, en gammel garage eller lignende (ikke et værelse i en lejlighed, med mindre de er adskilt). Og det skal helst ikke være for ‘fancy’. Minimum 15-20 m2. Gratis eller meget billigt, da det er baseret på ikke-profit aktiviteter. Det kan være, at du, eller en du kender, har et egnet lokale stående og synes det kunne være sjovt at hjælpe nogle mennesker og skabe noget liv og god energi i det.

Kontakt venligst Peter Tillge på rie@tillge.dk / 50 70 02 22 (SMS)

Kontakt

Nørrebrogade 148
2200 København N
Telefon: 35 83 00 33
Fax: 35 83 28 33Vi modtager også mastercard!

Patient information

Klik her for gode råd om daglig tandpleje, aktuelle artikler og links: Patient information

Tandlæge information

Er du tandlæge? Læs hvordan vi kan hjælpe dig - Klik her

Andre artikler

Tandlæge i København

Indilife.dk

Indiworks logo