Invisalign

Hvad er invisalign?

Invisalign er et skinnesystem, der blev udviklet for omkring 20 år siden af et amerikansk firma. I dag er det kendt over det meste af verden. Det er et revolutionerende produkt inden for tandregulering, og med den rette specialist, kan det rette op på næsten lige så meget, som togskinner kan.

Få rettet tænder med invisalign på Nørrebro

Fordelene ved invisalign

En klar fordel ved brug af invisalign er, at de plastskinner, man bruger, er usynlige, og man kan stort set ikke se, når folk har dem på. En anden fordel er, at det kun tager ganske få dage at vænne sig til skinnerne. Når man er blevet vant til dem, volder de ingen problemer.

Hvor lang er behandlingen?

Det er svært at give et konkret svar på, hvor lang tid en behandling med invisalign varer. De fleste behandlinger tager mellem 3-9 måneder. Behandlingens varighed afhænger af opgavens sværhedsgrad.

Er der noget, der kan gå galt?

De fleste tandlæger, der arbejder med invisalign, udfører enkelte kosmetiske behandlinger. Er tilfældet mere kompliceret, bør det udføres af en specialtandlæge eller en tandlæge med lang behandlingserfaring. Derudover er det ikke altid muligt at nå helt i mål med det behandlingssystem, der vælges. Derfor er det vigtigt at gå i dialog omkring, hvilket resultat, der forventes, og om det er realistisk at udføre en behandling set ud fra de omkostninger, der er.

Kontakt os for yderligere info

Vi har stor erfaring i brug af invisalign, og vi har behandlet op mod 150 mennesker – både komplicerede og mindre komplicerede tilfælde. Kunne du tænke dig at høre nærmere om behandlingen, er du altid velkommen til at ringe til os i klinikken på telefon: 35 83 00 33. En behandling koster typisk mellem 14.000-30.000, og er du interesseret i en afdragsordning, er dette også muligt.

Kontakt

Nørrebrogade 148
2200 København N
Telefon: 35 83 00 33
CVR: 13163987

Mail:peter@tillge.dk
Vi modtager ikke tidsbestilling og afbud på mail
Du kan booke eftersyn online hos vores tandplejere på Nørrebro

Er der noget at bemærke med tænderne bedes du venligst kontakte os på 35830033

Hvis du ønsker et prisoverslag, er det nødvendigt, at vi ser dig fysisk her på klinikken

SitemapVi modtager også mastercard og MobilePay!

Patient information

Klik her for gode råd om daglig tandpleje, aktuelle artikler og links: Patient information

Tandlæge information

Er du tandlæge? Læs hvordan vi kan hjælpe dig - Klik her

Andre artikler

Tandlæge i København

Indilife.dk