Fyldninger

Tjek af fyldninger

Størstedelen af os har på et eller andet tidspunkt i vores liv fået foretaget en eller flere fyldninger i tænderne. En fyldning, også kendt under betegnelsen plombe, kan laves i flere forskellige former og materialer, alt afhængigt af tanden og hullet, der skal fyldes.

En konsultation hos en tandlæge anbefales, således at der kan planlægges en relevant behandlingsperiode. Herefter foretages en undersøgelse af den pågældende karies-ramte tand, der har til formål at vurdere, om en fyldning er løsningen på problemet, eller om andre metoder skal tages i brug.

Behandling af fyldninger

Inden indgrebet påbegyndes, kan tandlægen på patientens opfordring, bedøve den pågældende tand og eventuelt området omkring den.
Tandlægen borer den ramte del af tanden væk, således at hullet ikke har mulighed for at vokse yderligere, hvorefter hullet fyldes med et anbefalet materiale.

Derefter benyttes der UV-lys, for at hærde det konkrete materiale, og til sidst kan tandlægen vælge at slibe fyldningen til, for at sikre, at tanden passer med de omkringliggende tænder.

 

 

Vi søger ekstra plads

Måske kan du hjælpe os?

VI SØGER: LOKALE TIL AFHOLDELSE AF MØDER, MEDITATION OG SELVHJÆLPSSESSIONER EN-TIL-EN I DEN INDIANSKE TRADITION

Vi søger et lokale centralt i København – meget gerne Kbh. N. Det kan være et baghus, en gammel garage eller lignende (ikke et værelse i en lejlighed, med mindre de er adskilt). Og det skal helst ikke være for ‘fancy’. Minimum 15-20 m2. Gratis eller meget billigt, da det er baseret på ikke-profit aktiviteter. Det kan være, at du, eller en du kender, har et egnet lokale stående og synes det kunne være sjovt at hjælpe nogle mennesker og skabe noget liv og god energi i det.

Kontakt venligst Peter Tillge på rie@tillge.dk / 50 70 02 22 (SMS)

Kontakt

Nørrebrogade 148
2200 København N
Telefon: 35 83 00 33
Fax: 35 83 28 33Vi modtager også mastercard!

Patient information

Klik her for gode råd om daglig tandpleje, aktuelle artikler og links: Patient information

Tandlæge information

Er du tandlæge? Læs hvordan vi kan hjælpe dig - Klik her

Andre artikler

Tandlæge i København

Indilife.dk

Indiworks logo