Tandoplysning

PTO lancerer i løbet af november en ny tandportal, www.tandoplysning.dk, der er rettet mod den praktiserende tandlæges patienter.

Portalen har sidenavnet Praktiserende Tandægers Forbrugeroplysning. Sidens navn, tandoplysning, er bl.a. valgt, fordi undersøgelser viser, at netop det ord søges der ofte på.

På siden vil det bl.a. være muligt for patienterne at finde en tandlæge, hvis de flytter og har brug for en ny. Der vil også være oplysninger om, hvorfor det nogle gange gør lidt ondt at blive behandlet, information om behandlingstyper, gode råd om tænder/tandpleje og hvad det koster at gå til tandlæge.

Søg-tandlæge-funktionen fungerer ved, at patienten lægger musen på et Danmarkskort i det område, man søger, hvorefter klinikker i området dukker op med navn, adresse, telefon m.m.

Der vil også være et presserum, hvor omtale, debat, ros og kritik af tandlæger vil blive henlagt. Det er ofte umuligt for bl.a. PTO at tage til genmæle i pressen.

Men det bliver nu muligt på denne portal hvor PTO’s vil formulere standens holdninger til omtale af tandlæger og tandpleje og om nødvendigt tage til genmæle overfor unuanceret kritik.

En mulighed aviser, radio og TV sjældent giver mulighed for, selvom en forudgående kritik er blevet slået stort op. Og sker det, bliver det aldrig i samme opsætning som kritikken.

Vi søger ekstra plads

Måske kan du hjælpe os?

VI SØGER: LOKALE TIL AFHOLDELSE AF MØDER, MEDITATION OG SELVHJÆLPSSESSIONER EN-TIL-EN I DEN INDIANSKE TRADITION

Vi søger et lokale centralt i København – meget gerne Kbh. N. Det kan være et baghus, en gammel garage eller lignende (ikke et værelse i en lejlighed, med mindre de er adskilt). Og det skal helst ikke være for ‘fancy’. Minimum 15-20 m2. Gratis eller meget billigt, da det er baseret på ikke-profit aktiviteter. Det kan være, at du, eller en du kender, har et egnet lokale stående og synes det kunne være sjovt at hjælpe nogle mennesker og skabe noget liv og god energi i det.

Kontakt venligst Peter Tillge på rie@tillge.dk / 50 70 02 22 (SMS)

Kontakt

Nørrebrogade 148
2200 København N
Telefon: 35 83 00 33
Fax: 35 83 28 33

Vi modtager også mastercard!

Patient information

Klik her for gode råd om daglig tandpleje, aktuelle artikler og links: Patient information

Tandlæge information

Er du tandlæge? Læs hvordan vi kan hjælpe dig - Klik her

Andre artikler

Tandlæge i København

Indilife.dk

Indiworks logo