Tandlæge i København

Søger du en tandlæge i København, er du kommet til det helt rigtige sted. Som tandlægeklinik har vi erfaring med en lang række af behandlinger, der effektivt kan gøre en stor forskel for dig, og vi gør en dyd ud af at gøre din hverdag bedre. Går du og døjer med et smil, du ikke er stolt af at vise frem, fordi du har problemer med huller, betændelse eller manglende tænder, er vi din tandlæge i København.

Vores 15 medarbejdere på vores klinik i København foretager glædeligt undersøgelser og rutinetjek, lige så vel som dybdegående og komplicerede behandlinger, og vi tilbyder derfor utallige løsninger på konkrete problemer, der pludseligt kan ramme os alle sammen, og det gælder både på kort og lang sigt. Nogle mennesker nedprioriterer betydningen af tandbørstning og mundhygiejne, og disse mennesker er hyppigt udsatte for komplikationer, der kræver behandling. Som tandlæge i København har vi set problemerne mange gange før, og vi er klar til at komme med funktionelle løsninger på dem.

Vi er en klinik på Nørrebro der mener, at samarbejde og tillid er relevante faktorer for at opnå et tilfredsstillende resultat, og vi sætter enormt fokus på, at vores patienter som udgangspunkt kan beholde deres egne naturlige tænder.

Er du bosat i København og søger du en tandlæge, der kan tilbyde forskellige behandlinger, med det formål at forebygge fremtidige komplikationer, tilbyder vores klinik  at fremlægge en planlægning over eventuelle risikotænder, og hvad det vil betyde for dig og din økonomi. København er en dyr by at bo i – vi gør det ikke værre end højest nødvendigt!

Din lokale tandlæge i København

Foruden undersøgelser og rutinetjek, er vi en gruppe af tandlæger lokaliseret i København, der også tilbyder fyldninger af en eller flere tænder, skulle du lide af problemer med karies, og vi udfører også kirurgisk indsættelse af implantater, således at du ikke skal gå rundt i en travl by som København og mangle en eller flere tænder. Derudover har vi som tandlæger i København mulighed for at indsætte kroner eller broer og foretage rodbehandlinger, og vi tilbyder rådgivning således at vores kunder kan bekæmpe tandkødsbetændelse, paradentose og isninger i tænderne. Selv i en stor by som København vil vi gerne være den lokale tandlæge.

Kontakt

Nørrebrogade 148
2200 København N
Telefon: 35 83 00 33
CVR: 13163987

Mail:peter@tillge.dk
Vi modtager ikke tidsbestilling og afbud på mail
Du kan booke eftersyn online hos vores tandplejere på Nørrebro

Er der noget at bemærke med tænderne bedes du venligst kontakte os på 35830033

Hvis du ønsker et prisoverslag, er det nødvendigt, at vi ser dig fysisk her på klinikken

SitemapVi modtager også mastercard og MobilePay!

Patient information

Klik her for gode råd om daglig tandpleje, aktuelle artikler og links: Patient information

Tandlæge information

Er du tandlæge? Læs hvordan vi kan hjælpe dig - Klik her

Andre artikler

Tandlæge i København

Indilife.dk